Skip to content

Graag stel ik mij voor! Ik ben Marjolein Smit en sinds twee jaar ben ik op de maandag aan het werk op CBS De Regenboog als kindercoach.

Ik richt mij in de eerste plaats tot het kind, zij of hij staat bij mij centraal, maar de ouders betrek ik er ook graag bij. Samen met je kind ga ik kijken naar wat er niet zo lekker gaat en hoe het bij hem of haar allemaal werkt. Dit doen we spelenderwijs, soms met creatieve werkvormen en soms met spel en/of beweging. Ieder kind is uniek, zo ook is ieder traject anders. Ik kan dan ook nooit precies vertellen wat we allemaal gaan doen.

Wanneer kan ik iets voor je kind betekenen? Bijvoorbeeld als er iets speelt op het gebied van:
onzekerheid, faalangst, boosheid, spanning, stress, een vol hoofd, weinig zelfvertrouwen, een negatief zelfbeeld, concentratie problemen, of wanneer je kind gewoon niet lekker in zijn vel zit.

Hoe lang een traject duurt? Dat is ook per kind verschillend. Soms zie ik je kind elke week en soms om de week. Je kind mag aangeven waar hij behoefte aan heeft. Meestal zal ik een periode van 8 weken werken. Dan maken we de balans op om te kijken wat wel en niet werkt en hoe we verder gaan.

Wil je als ouder graag dat ik met je kind aan de slag ga? Laat het weten aan de leerkracht en/of de intern begeleidster. Ik zal dan contact met jullie opnemen.

Back To Top