Op jouw niveau
de toekomst in!

Actief en
gezond

Samen
bouwen

Eigentijds
en ambitieus

Met elkaar
voor elkaar

Onze school hanteert een continurooster van 8.30 u. tot 14.30 u. De TSO (tussenschoolse opvang) wordt aangeboden op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 11.30 u. en 12.30 u. De organisatie is in handen van Halo Jobbing die bijgestaan wordt door een groep ouders.

Heeft u een vraag, stuur dan een mail naar r.vincken@kindenonderwijsrotterdam.nl .

De Naschoolse opvang wordt geregeld door 3 organisaties.


In de Wolken” biedt al jaren de Naschoolse opvang binnen ons gebouw. Na schooltijd kunnen de kinderen dus in ons gebouw blijven.
In de Wolken heeft ook een Voorschoolse Opvang vanaf 7.30 u.

U kunt ook gebruikmaken van de diensten van “Norlandia“.
Zij halen de kinderen na schooltijd op en gaan dan naar hun eigen gebouw. Meer informatie vindt u in het PDF hieronder.

De derde organisatie is

BSO Kleinrijkje


Wie zijn wij?
Een BSO voor kinderen van 4 t/m 12, gevestigd aan de Abstweg in Overschie. Wij zijn kleinschalig, en hebben plaats voor maximaal 33 kinderen. Op schooldagen bieden wij opvang van 14:00 tot 18:00 (met de mogelijkheid tot uitbreiding tot 18:30).De nadruk ligt hierbij op vrije tijd. Er moet niets, maar er kan een heleboel. De pedagogisch medewerkers zorgen voor een leuk, afwisselend programma met sport, spel en creativiteit. In de schoolvakanties zijn wij open vanaf 08:00 tot 18:00 en zorgen wij voor leuke, stimulerende uitjes en activiteiten en een volledig verzorgd dagprogramma.
Moet u als ouder vroeg beginnen met werken? Geen probleem. Uw zoon of dochter is vanaf 07:15 welkom voor een ontbijtje op onze voorschoolse opvang.

Wat maakt ons uniek?
Als ouder vertrouwt u ons uw meest waardevolle bezit toe. Op BSO Kleinrijkje zorgen we door betrokkenheid, persoonlijke aandacht, en samenwerking met u, als ouder, voor een opvang waar kinderen en ouders zich welkom en vertrouwd voelen en waar zij graag komen. Ons personeel is gemotiveerd en goed opgeleid, en doen hun werk met plezier en passie. Onze pedagogisch medewerkers zijn professionals, en zetten zich met hart en ziel in voor de ontwikkeling van uw kind.

Broodmaaltijd:
Na een drukke schooldag waarbij kinderen vaak een boel meemaken, hebben zij vaak stevige trek. Daarom bieden wij de kinderen na schooltijd een broodmaaltijd aan. Niet alleen om de innerlijke mens te versterken, maar ook om een gezamenlijk moment te creeren waarbij de kinderen met elkaar kunnen kletsen, hun verhaal kwijt kunnen bij de pedagogisch medewerkers, en alvast kunnen nadenken over wat ze die middag willen doen.

Huiswerkclub:
Na een drukke dag is het fijn als u na thuiskomst kunt ontspannen en er niets meer hoeft. Daarom zorgen wij voor een huiswerkclub, waarbij kinderen die dat nodig hebben van de pedagogisch medewerkers hulp krijgen bij hun huiswerk. In onze eigen bibliotheek zorgen wij voor een rustig plekje, waarin ontspannen kan worden gewerkt. Op die manier ervaren kinderen dat huiswerk helemaal niet vervelend hoeft te zijn. Met een beetje hulp is dat proefwerk zo geleerd en zijn die sommen zo af!

Meer informatie?
Wilt u meer informatie, of bent u nieuwsgierig? Maak dan vooral een afspraak om een keertje te komen kijken. U kunt ons bereiken via

info@kleinrijkje.nl, of bel ons even op nummer +31686057764. Wij kijken uit naar uw bezoek!

Mocht u aan de hand hiervan nog vragen hebben, dan hoor ik dat graag

Met vriendelijke groet,

Danielle de Veld